Makale Kontrol Platformu

Makale Kontrol Platformu


Eyl 28

Google, Yandex ve Bing gibi arama motorları, geçmiş senelerde içerikten ziyade daha teknik konulara odaklanıyordu. Ancak yıllar geçtike bu anlayış değişti. Artık arama motorlarının hemen hemen hepsi kaliteli, özgün ve yararlı metinlere önem veriyor. Bir içeriğin ne kadar özgün ve kaliteli olduğunu anlamanın en iyi yolu ise makale kontrol platformu olarak bilinmektedir. Bildiğiniz üzere hergün binlerce web sites açılıyor. Sürekli olarka yeni e-ticaret, blog, magazin, forum vb. platformlarla tanışıyoruz. Bu siteler arama motorlarında üst sıralara çıkmak için adeta yarış içerisine giriyor. Peki, bu zorlu mücadeleden kimler galip geliyor? Elbette en iyi içeriklere sahip olanlar.

Kopyakontrol.net Makale Kontrol Platformu

2022 yılında hizmete açılan kopyakontrol.net,  en hızlı ve en kullanışlı makale kontrol platformu olarak nitelendirilmektedir. Site kayıt olmak için 1-2 dakikanızı ayırmanız yeterli olacaktır. Firma olarak kendimizi sürekli geliştirip yeni teknolojilere ayak uydurmayı ilke edinmiş bulunmaktayız. Uygun fiyat ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz. Sitemize kaydolduktan sonra ihtiyaçlarınıza yönelik bir kredi paketi seçebilirsiniz. Satın alma işleminizin ardından krediniz otomatik olarak hesabınıza tanımlanır. 

Makale Kontrol İşlemleri

Makale kontrol platformu üzerinden içeriğinizi sorgulatmak için yapmanız gereken tek şey metninizi yapıştırmaktır. Ardından kontrol et butonuna basmanız lazım. Dilerseniz ilgili makalenin yer aldığı web linkini girerekte sorgulama yapabilirsiniz. Bunun yanında dosya yüklemeyi de tercih edebilirsiniz. kopyakontrol.net makale kontrol platformu üzerinden gerçekleştirdiğiniz sorgular, otomatik olarak panelinize kaydedilir. Burada amaç, geçmiş sorgularınıza detaylı bir şekilde göz atabilmenizdir. Ek olarak raporlarınızı PDF olarak indirebilme ayrıcalığına da sahip oluyorsunuz.

İlginizi Çekebilir: Kopya Makale Kontrolü

Yorumlar (0)