Makale Kopya Kontrol Testi

Makale Kopya Kontrol Testi


Ara 02

Web sitelerinin sayfalarında yer alan metinlere makale adı verilir. Aynı zamanda akademik olarak da bu konu üzerinde detaylı yapılan araştırmaların akademik bir dille, akademik makale kriterlerine göre hazırlanmasına makale denir. Dolayısıyla makalenin farklı biçimleri ve farklı kullanım alanları vardır. Buna göre yazı dili, uzunluğu, sayfa sayısı, başlıkları vs. oldukça değişebilir. Fakat bütün makalelerde olmazsa olmaz özellik, özgünlüktür. Bir makalenin özgün olup olmadığı ise makale kopya kontrol testi ile yapılabilmektedir.

Başta Google olmak üzere arama motorlarının en önemli kriterlerinden birisi özgün olmaktır. Sadece tasarımda değil, içerikte de özgün olunmalıdır. SEO uyumlu makalelerin en temel şartlarından birisi özgünlüktür ve yazıların içeriğinin özgünlüğü teknolojinin olanaklarıyla çok rahat kontrol edilebilir.

Özgün makale farklı şekillerde yazılabilir. Tamamen kendi bilgilerinizle özgün bir makale yazabileceğiniz gibi bir makaleyi okuyup kendi cümlelerinizle, farklı kelimelerle de yazabilirsiniz. İlki tamamen gözlem ve araştırmaya dayalı makalelerdir. İkinci türü uygulamak ise ayrı bir deneyim ve uzmanlık gerektirmektedir. Özgün makalenin kullanıldığı siteye büyük katkısı vardır ve Google sıralamalarında yükselebilmek, cezaya uğramamak için kopya içeriklere yer vermemek gerekir. Bu da makale kopya kontrol testi ile sağlanabilir.

Makale Kopya Kontrol Testi Kimler İçindir?

Makale kopya kontrol testi makale yazımıyla veya makale kontrolüyle ilgilenen herkes tarafından kullanılabilir. SEO uzmanları arama motorlarında üst sıralara çıkarmak için sitelere yapacakları çalışmalarda kontrol testi yapabilirler. Üstlendiğiniz projelerin içeriklerini testler ile kontrol edebilir, makalelerin ne derece özgün olup olmadığını inceleyebilirsiniz.

Makale kopya kontrol testi içerik yazarlarının olmazsa olmazıdır. Web siteleri için içerik üretiyorsanız ya da tasarladığınız web sitelerine makale içerikleri girecekseniz hem makalelerin özgünlüğü hem de SEO uyumluluğu için test yapabilirsiniz. Böylece web sitelerinize kopya makaleler yüklemezsiniz veya müşterilerinize tamamen özgün makaleler teslim edersiniz.

Makale kopya kontrol testi öğrenciler için de son derece yararlıdır. Öğrenciler hazırladıkları herhangi bir ödevi, bitirme tezini, dönem ödevini ya da başka bir çalışmayı kontrolden geçirerek kopya içerik olup olmadığın tespit edebilirler. Yüzde 100 özgünlük aldıktan sonra hocalarına çalışmalarını teslim edebilirler.

Makale kopya kontrol testi öğretmenler için de son derece işlevseldir. Öğretmenler ya da akademisyenler öğrencilerinin internetten alıntı yapıp yapmadıklarının kontrolünü sağlayabilirler.

Makale Kopya Kontrol Testi Nasıl Yapılır?

Makale kopya kontrol testi Kopya Kontrol platformumuz üzerinden kolaylıkla yapılabilmektedir. Uygulamamız makalelerinizin kopya kontrollerini en pratik ve en hızlı şekilde yapabileceğiniz şekilde hazırlanmıştır. Ücretsiz olarak mail adresinizle kaydınızı oluşturabilirsiniz. Daha sonra sorgulamak istediğiniz makaleyi kopyala-yapıştır yapabilir, sürükleyip bırakabilir ya da doğrudan link ekleyebilirsiniz.

Sorgulama ekranından kontrol et butonuna tıklayarak sistemi çalıştırabilir ve saniyeler içinde makalenizin kopya sonuçlarını öğrenebilirsiniz. Sonuç raporunuzu PDF olarak alabilir ya da paneliniz üzerinden geçmiş sorgularınızı görebilirsiniz.

Yorumlar (0)