Ücretsiz Kopya Kontrol

Ücretsiz Kopya Kontrol


Eyl 28

Ücretsiz kopya kontrol işlemleri sayesinde verdiğiniz içerikleri kısa süre içerisinde analiz edebilir ve özgünlük oranlarına ulaşabilirsiniz. Özel algoritmamız ile tüm içerikler taranarak en doğru sonuçlar tarafınıza sunulur. Ücretsiz kopya kontrol platformumuz ile her gün 1 adet sorgulama yapabilirsiniz. Bu sayede benzersiz bir içeriğe sahip olabilir ve sitenizin yükselmesini sağlayabilirsiniz.

Ücretsiz Kopya Kontrol Kullanımı

Kopya kontrol platformumuzu kullanabilmeniz için uygulamanız gereken adımlar şunlardır:

- Sorgulatmak istediğiniz metni seçin ve kopyalayın

- Sorgulama ekranına yapıştırın

- Kontrol et butonuna basın

- Makalenizin kopya sonuçlarını öğrenin

- PDF raporunuzu indirin

İşte tüm işlemler bu kadar basit ve pratik bir şekilde gerçekleştiriliyor. Müşterilerimizin zorluk çekmemesi açısından son derece sade ve kullanışlı bir yapıyı benimsedik. Aklınıza takılan tüm soruları ve istekleri destek sistemi üzerinden bizlere iletebilirsiniz. Yoğunluk durumuna bağlı olmak kaydı ile en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır.

Kopya Kontrol Özellikleri

Ücretsiz kopya kontrol platformları arasında hızla ilerleyen kopyakontrol.net sitesine üyelik tamamen ücretsizdir. Bunun yanında günlük 1000 kelimeye kadar 1 adet sorgulama yapma hakkınız bulunuyor. İhtiyaçlarınıza göre uygun bir kredi paketi satın alarak sorgu sayınızı artırabilirsiniz. kopyakontrol.net, daha iyi bir müşteri deneyimi sağlamak için sürekli geliştirilmektedir. Kuruluş amacı, online ortamlarda var olan kopya içeriklerin önüne geçmektir. Böylece internet dünyasının seo uyumlu makalelerden meydana gelen daha zengin bir kütüphane olmasına katkı sağlanacaktır.

Kopyakontrol.net Ayrıcalıkları

Ücretsiz kopya kontrol platformları arasında öne çıkan kopyakontrol.net, en uygun fiyat ve en kaliteli hizmet anlayışına sahiptir. Sorgulama işlemleri emsallerine kıyasla çok daha hızlıdır. Ayrıca PDF rapor indirme özelliğine sahip nadir sitelerden biridir. kopyakontrol.net içerisinde dilediğiniz zaman destek sistemini kullanabilirsiniz. Geçmiş sorgularınıza göz atabilir ve API sisteminden faydalanabilirsiniz. Ek olarak blog bölümünden bilgilendirici içeriklerimize göz atabilirsiniz. Makale özgünlük testi aracılığı ile içeriklerinizi sorgulatmak ve kaliteli makale düzeyine ulaşmak için hiç vakit kaybetmeden üye olmanızı tavsiye ederiz.

İlginizi Çekebilir: Makale Kontrol Platformu

Yorumlar (0)